Dit elixer komt voort uit een lange familietraditie van het verzamelen en onderzoeken van medicinale kruiden in de bergen van Bosnië-Herzegovina. Boroviti wordt nog steeds op de traditionele manier gemaakt en wordt tijdens het productieproces verwarmd op hout. Op dezemanier blijft de kwaliteit van de ingrediënten het beste behouden.

Deze pijnboomnaalden honingsiroop kan alleen tijdens een korte periode gemaakt worden omdat de pijnbomen maar 10 dagen per jaar hun optimale medicinale krachten hebben.

Boroviti helpt je immuunsysteem te versterken en is zeer efficiënt bij verschillende soorten pijnen, bronchitis, astma en andere luchtwegaandoeningen.

Maak er met heet water een lekkere thee van of neem gewoon een lepel van dit heerlijke en bijzondere product.

 

 

Begin 2018 had ik een zware griep te pakken. Ik hoestte aan één stuk door, zo erg dat ik er een gekneusde rib aan over hield. Toch maar een bezoekje aan de huisarts die een hoestdrank voorschreef. Na anderhalve week had ik inmiddels de hele fles leeg maar helaas nog geen verbetering. Het zat nog steeds helemaal vast en het hoesten ging maar door.

Ik was op dat moment niet thuis en had geen pot Boroviti bij me. Na ongeveer twee weken kwam ik weer thuis en ben ik meteen begonnen met ’s ochtends en ’s avonds een lepel Boroviti. Al na een paar dagen merkte ik duidelijk verbetering en binnen een week was ik volledig hersteld.

Sindsdien neem ik, vanaf het moment dat ik voel dat ik grieperig begin te worden of wat last van mijn luchtwegen krijg, direct een lepeltje Boroviti en heb gelukkig geen last meer gehad!

De webwinkel is nog in ontwikkeling, voor vragen of het bestellen van Boroviti kun je een mail sturen naar claudia@passionbynature.com

Grote pot, 720ml  € 14,95   Ook na openen is de Boroviti nog lang houdbaar.